Praktijk Mariet Rutten
Voor therapie, coaching en trainingen
 

Welkom


 

Ken je dat gevoel? Dat je soms ook niet weet waar je naartoe gaat, maar voel je dat er verandering nodig is om tot oplossingen of geluk te komen? 


Is je dagelijks leven ontregeld door: stress, burn-out, ziekte, problemen in je relatie, gezin of op je werk, een (naderende) echtscheiding, het sterven van een dierbare of een traumatische ervaring?

Ben je de regie over je eigen leven kwijt? Kom je maar niet uit een ongezonde partner- of gezinsrelatie?


Ervaar je lichamelijke klachten, pijn of stress waarvoor geen medische oorzaak wordt gevonden, maar belemmert het wel je functioneren?


Loop je vast in je gedachten, emoties of een somber gevoel? Of vermijd je deze? Blokkeer je door paniek of angst? Zoek je meer innerlijke rust of de zin van het leven? Voel je je niet gehoord?

Ben je de regie kwijt over je eigen leven, ervaar je leegte óf heb je een doodswens?

Sta je op een wachtlijst bij de psycholoog en word je maar niet geholpen?


Heb je problemen of restklachten na Corona? Fysiek of mentaal? Loop je vast in je dagelijks leven of ervaar je angst voor de gevolgen van een (mogelijke) nieuwe besmetting? Heb je dierbaren verloren door Covid-19 of is je relatie eraan ten onder gegaan of je werk of bedrijf?


Van harte welkom!

 


CORONA-update:

De praktijk is gewoon geopend voor cliënten!  Daarnaast is het mogelijk om een online consult beeldbellen te plannen - AvG en privacy-proof!

Een online consult  wordt óók vergoed door de zorgverzekeraars!! In de praktijk wordt gewerkt volgens Corona-hygiëneprotocol.

Ambulant (aan huis) is ook nog een optie!


Als psycho-energetisch therapeute heb ik een jarenlange ervaring in het vakkundig begeleiden van mensen van allerlei pluimage en van jong tot oud.


Wist je dat deze therapievorm vergoed wordt door 85% van de zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent! En mocht een consult niet vergoed worden dan is er een vast aangepast tarief! Heb je een kleine beurs of leef je op bijstandsniveau, dan is behandeling mogelijk en een betalingsregeling één van de opties.


Kijk eens rond op deze site voor de mogelijkheden en neem bij vragen vrijblijvend contact op.

Zou je graag eens kennismaken met Mariet? Regel dan een gratis online kennismakingsgesprek (1/2 uur) en voel je vrij om te ervaren of deze therapievorm bij je past.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info